Blog uživatele Tereza Svobodová

MČR Písek

MČR Písek - Tereza Svobodová. Foto: Monika Brkalová.

V sobotu 19.10 se v Písku uskutečnilo Mistrovství České republiky mládeže. Na závod přijelo mnoho lidí z celé České republiky, aby se poměřili na největším podniku pro mládež. V juniorkách závodily 4 závodnice, dvě z Brna a dvě z Prahy.

Zahraniční události z konce prázdnin - msj canada & eyc stavanger

Po delší době píšu článek o Mistrovství světa juniorů a o druhém a zároveň posledním Evropáku mládeže…

Pohár mládeže v Edinburgu

Evropský pohár mládeže v Edinburgu - Tereza Svobodová. Foto: Eva Křížová

O víkendu 8. – 9. 6 se v Edinburghu konal první závod Evropského poháru mládeže. Již ve čtvrtek 6. 6. se scházíme na letišti a poměrně různorodá grupa 19 závodníků a cca 6 dospěláků směřuje do letadla… Okolo 20 hodiny přilétáme do cílové destinace… A svítí slunce!! Kdo by to byl řekl, že poté, co odjedu z téměř zaplavené Prahy do země dešťů bude svítit sluníčko?

ČP ZLÍN 2013

Na tento závod jsem se velmi těšila. Přeci jen stěna ve Zlíně je nová, vysoká a cesty od Kristýny a Kaly jsou vždycky takové jiné: těžké, vyrovnané, ale pěkné. Zlínská stěna je také mým sponzorem a jsou odsud hrozně fajn lidi…

Druhý závod ČPM ve Svitavách

V sobotu 4. května se konal druhý nominační závod mládeže v lezení na obtížnost ve Svitavách – tedy druhý závod TC ČPM. Sjelo se sem 130 mladých závodníků… Svitavy jsou mojí oblíbenou stěnou, stěna není moc převislá, je dlouhá a není tam žádný strop.

Závody ČP v Písku a Lomnici

V sobotu 27.4 se v Písku uskutečnil druhý závod Českého poháru v lezení na obtížnost dospělých. Přes poměrně velkou účast na prvním závodě ČP v Lomnici tentokrát nejspíš počasí většinu lidí nalákalo na skály, ale silné jádro sportovních lezců přijelo ;).

Závod Českého poháru mládeže - CIBULKA, PRAHA, 20. 4. 2013

V sobotu 20.4 se v Praze konal první letošní závod Tendon Českého poháru mládeže v lezení na obtížnost. Protože u nás z pátku spali kamarádi z Jeseníku a mamka závod pomáhala pořádat, tak jsem na závod vyrazila MHD, po cestě jsem potkala jednoho závodníka s rodičem, jednu jističku a jednu trenérku J, tak jsem jim aspoň dělala navigátora. Závod začal s malým zpožděním, ale zato s velkou účastí a se spoustou nových tváří. V některých kategoriích, kde normálně bývalo okolo 7-8 závodníků, bylo lehce pod dvacet lezců, což je výborné! No u nás nejstarších to bylo jako obvykle…

Projekt podporuje