Mistrovství Evropy mládeže v Imstu

Mistrovství Evropy mládeže v Imstu byl pro mě osobně tak trochu jiný závod než všechny předchozí. Bohužel vůbec ne konečným výsledkem – 21. místo je sice o malinko lepší, než všechny dosavadních evropské závody, ale je to pořád ve třetí desítce, čili na mojí zatím standardní úrovni. Ten hlavní rozdíl je ve vlastním pocitu z těch závodů – tentokrát si nevyčítám, že bych některou z kvalifikačních cest nějak výrazně pokazila.

První kvaldu jsem lezla myslím docela solidně, ke konci to chtělo nezabývat se cvakáním a udělat ještě nějaký ten krok navíc, protože na to bylo, ale co už. Bylo z toho 16. místo, a kdybych zalezla druhou kvaldu hodně dobře, mohlo z toho být i finále.

Do druhý kvaldy jsem odpoledne šla jako jedna z prvních za úděsnýho vedra a dala jsem to, na co jsem měla. Pak jsem se sice po rychlé změně počasí už v příjemném chládku jen dívala, jak hodně holek leze výš, ale i tak ten dojem, že to tentokrát nebylo z mé strany úplně špatně zalezené, moc nevyprchal.

Je to zase další zkušenost, informace o tom, na co se mám příště zaměřit. Výsledkově se to zlepšuje sice hodně pomalu, ale pořád to jde trošku nahoru, tak to snad za měsíc v Norsku bude zase o trochu lepší a časem i to finále padne.

Projekt podporuje