MČR Písek

V říjnu devatenáctého se konal nejdůležitější český závod v sezóně, tedy MČR mládeže v Písku. Já jsem byla bohužel týden předtím nemocná, takže jsem si nepřivezla úplně dobrou formu a skončila jsem až čtvrtá.

První kvalifikace byla vyloženě rozlezová. Lezlo se po madlech v převise a cesta byla prostě fajn, víc se o tom fakt asi napsat nedá J. Druhou kvaldu jsme naopak lezli v kolmici a byla o poznání těžší. Do půlky to šlo docela v pohodě, akorát člověk nesměl spěchat. A pak přišly hodně nepříjemné kroky za špatné oblé chyty, o kterých jsem ani nevěděla, jestli je vůbec pořádně držím. Nicméně jsem se dostala tři kroky pod top a mysle la jsem si, že je hotovo. Poslední krok byl ale za strašně špatnej chyt, takže v mém podání nevypadal asi příliš jistě. Ale cestu jsem topla.

Finále jsme lezli v převisu po docela dobrých chytech. Mě se ale nelezlo moc dobře a nedařilo se mi odpočívat, dolezla jsem asi do půlky a tam jsem nešla krok za hranu naplno a netrefila chyt a už se s tím nedalo nic dělat, takže jsem se odporoučela dolů, kde mi táta oznámil, že jsem čtvrtá což mě teda vůbec nepotěšilo…Doufám, že příští rok se mi to povede líp.

Projekt podporuje