ČPM Choceň

Poslední závody v téhle sezóně se konaly v Chocni a pro mě nezačaly příliš úspěšně.

Obě kvalifikace byly poměrně krátké a z mé strany dost zkažené, především ta první. Lezla se v kolmějším profilu. Spadla jsem zhruba v půlce kvůli tomu, že jsem si špatně postavila nohy. Držela jsem docela špatný chyt, do kterého jsem si nalezla špatně nohama, a už se mi nepodařilo to vyřešit. Moje nálada se tedy vyskytovala někde u bodu mrazu :). Takže jsem nalezla do druhé kvaldy, ve které jsem teda dolezla tři kroky pod top, nicméně jsem si „pro změnu“ nepostavila správnou nohu a spadla. Na pořadí to nic nezměnilo a byla jsem stejně jako po první kvaldě na třetím místě.

Finále se mi povedlo o poznání lépe, i když v klíčovém místě jsem opět udělala chybu. Cesta se mi lezla dobře a se žádným krokem jsem neměla větší problémy, dolezla jsem až na chyt pod top, kde jsem si stoupla na ne úplně správný stup a top jsem jenom tečla. Po mně lezla Verča Peltrámová, která skončila stejně jako já, a po ní ještě Katka Zachrdlová, která spadla z předposlední ho chytu, takže jsem skončila na druhém místě.

Tím, že to byly poslední závody, vyhlašovalo se taky celkové umístění v českém poháru. I tady jsem skončila druhá a první místo mi uniklo o pár bodů. Třeba to příští rok bude na to první místo stačit, musím ale hodně zabrat a zapracovat na nohách. ;)

Projekt podporuje