Chamonix

Chamonix

Tak je to za mnou. Každý rok se do Chamonix těším, ačkoliv se mi tam zatím nijak zvlášť nedařilo. Bohužel, ani tentokrát se mi nepodařilo to zlomit.

Stěna obklopená zasněženými vršky je prostě něco, co jinde nemají. Cesty jsme viděli už den předem, když jsme procházeli po náměstí směrem k registraci. No, už tam se mi na cestě, která se později ukázala jako moje první kvalifikace, všechno nějak nezdálo. Když jsem do ní druhý den nastoupil, žluté boule mě tak vystrašily, že jsem je svíral vší silou a tak mne síly opustily už poměrně nízko. Rozladěn jsem pak pozoroval ostatní, jak se s lehkostí procházejí vzhůru a nezbylo mi než pochopit, že musím něco změnit.

Do druhé kvalifikace jsem se pokusil trochu jinak naladit, víc jsem si hlídal, abych křečovitě nežmoulal všechno co mi přijde pod ruku a přeci jen to trochu pomohlo. Zároveň jsem ale získanou jistotu proměnil v chybu, která mě stála slušný výsledek alespoň v jedné cestě. Tak nezbývá, než to všechno zlepšit a napravit na svěťáku v Brianconu. Chleba tam bude asi tvrdší, tak o to líp se s tím a se sebou zkusím porvat.

Projekt podporuje